Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania din Sibiu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sibiu, Romania precum: adresa Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania, cum ajung la Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania, program Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania, preturi Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania, poze Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania, localizare pe harta Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania si alte detalii Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania.

  • Locatie: Sibiu, Sibiu, Romania

A luat fiinta in anul 2007, in cadrul Centrului de Cultura si Dialog “Friedrich Teutsch”, cu sediul pe strada Mitropoliei nr.30 din Sibiu.

Cladirea se extinde pe o suprafata de 400 mp.

Muzeul dispune de o expozitie permanenta structurata in sectiuni tematice si cronologice ce trateaza diverse aspecte, precum: bisericile fortificate, colonizarea, Reforma in Transilvania, obiceiuri sasesti, invatamantul evanghelic. De asemenea, de un interes deosebit sunt si sectiunile ce descriu arta ecleziastica, Contrareforma si Iluminismul, epoca nationalismului, nazismul si comunismul etc.

Textele sunt prezentate in trei limbi si ofera vizitatorilor o perspectiva asupra evolutiei istorice si religioase a Transilvaniei sasesti, precum si asupra evenimentelor cu caracter national.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sibiu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Bisericii Evanghelice de Confesiune Augustana din Romania?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.