Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul BMW din Munchen, Germania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Munchen, Germania precum: adresa Muzeul BMW, cum ajung la Muzeul BMW, program Muzeul BMW, preturi Muzeul BMW, poze Muzeul BMW, localizare pe harta Muzeul BMW si alte detalii Muzeul BMW.

  • Locatie: Munchen, Bavaria, Germania
  • Website: www.bmw-welt.de
  • Pret: adult/copil €12/6
  • Program: 10am-6pm Mar-Dum

Muzeul BMW din Munchen este gazduit intr-un imens vas argintiu din beton, cu un diametru de 41 de metri, fara geamuri si care produce un efect contrastant cu zgarie-norii si fabricile din vecinatate. Aspectul interior al muzeului se modifica o data la cativa ani. Gratie unor rampe care permit o buna vizibilitate, vizitatorii patrund in lumea automobilelor de ieri.

Aproape fiecare vehicul produs de catre acest manufacturier cu traditie apare aici, de la celebrul ‘Dixi’ – popular in anii ´20 – la modelele sport extravagante si la cele de curse din anii ´50 si ´60, la motoreta R 32, fabricata in 1932, si pana la masina care a intrat in cartea recordurilor in 1955. Sectiunea dedicata automobilelor moderne include nu doar modelele BMW de astazi, ci si prezentari ale metodelor de productie moderne. Viitorul (Zukunft) este conceput ca o platforma in sine, punand accent pe noi forme de propulsie si concepte de design si siteme de transport futuriste.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Munchen, Germania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul BMW?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.