Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Castre din Cannes, Franta. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cannes, Franta precum: adresa Muzeul Castre, cum ajung la Muzeul Castre, program Muzeul Castre, preturi Muzeul Castre, poze Muzeul Castre, localizare pe harta Muzeul Castre si alte detalii Muzeul Castre.

  • Locatie: Cannes, Coasta de Azur, Franta
  • Adresa: place de la Castre
  • Telefon: tel, info: 04 93 38 55 26
  • Pret: adult/copil €3.20/gratuit
  • Program: 10am-7pm, inchis Lun Sep-Iun

Castelul de la Cannes a fost transformat intr-un muzeu minunat, gazduind un amestec uimitor de diverse opere de arta. Muzeul Castre contine antichitati egiptene, feniciene, etrusce, grecesti si romane, precum si arta din Orientul Indepartat si America Centrala. Asigurati-va ca urcati in turnul castelului pentru o imagine plina de satisfactii a orasului Cannes.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cannes, Franta? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Castre?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Pe un deal cu vedere la Golful Cannes, Muzeul Castrului ocupă un monument istoric clasificat, un castel medieval care a fost anterior mănăstirea călugărilor Lérins. Înconjurat de o grădină mediteraneană, site-ul are vedere excepțională la coastă și la mare.Muzeul Castre are o colecție superbă de antichități mediteraneene, artă primitivă precolombiană și picturi de peisaj provensal din secolul al XIX-lea. Mai multe incaperi au obiecte de artă exotice din Oceania și Himalaya. Există in muzeu o colecție extinsă de instrumente muzicale din întreaga lume.Vizitatorii pot urca în vârful turnului din secolul al XII-lea al clădirii,care oferă panorame uluitoare la 360 de grade ale Cannesului și ale împrejurimilor sale.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum 3 luni

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.