Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Civic din Catania, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Catania, Italia precum: adresa Muzeul Civic, cum ajung la Muzeul Civic, program Muzeul Civic, preturi Muzeul Civic, poze Muzeul Civic, localizare pe harta Muzeul Civic si alte detalii Muzeul Civic.

  • Locatie: Catania, Sicilia, Italia

Muzeul Civic este situat in inima orasului istoric, in Castello Ursino, o destinatie importanta de studiul pentru arheologi, istorici si restauratori. Este cel mai important muzeu din Catania pentru vastitatea si varietatea colectiilor. De la tablete bizantine din secolul al XV-lea, uleiuri pe panza din secolului al XlX-lea, muzeul are o galerie de arta bogata, la care au fost adaugate multe descoperiri arheologice din perioada elenistica si romana, vase grecesti si monede romane, gravuri, printuri, tapiserii si obiecte de arta decorativa din epoci diferite.

In prezent, acesta este disponibil in curte, la parter si primul etaj. Una dintre principalele atractii ale Castello Ursino este gama impresionanta de opere de arta si artefacte care includ colectii personale din secolul al XVIII-lea, ale Printului Biscari si Benedectinilor. Muzeul gazduieste o serie de piese interesante de bronz si ornamente de fildes. Muzeul civic din Catania expune galeria de lucrari ale lui Beato Angelico, un pictor renascentist timpuriu si Pietro Novelli, un pictor celebru din perioada baroca.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Catania, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Civic?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.