Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra din Sibiu, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Sibiu, Romania precum: adresa Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, cum ajung la Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, program Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, preturi Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, poze Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra, localizare pe harta Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra si alte detalii Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra.

  • Locatie: Sibiu, Sibiu, Romania

Muzeul Civilizatiei Populare Astra este localizat in Padurea Dumbrava Sibiului, la 4 km distanta de Sibiu. Este, negresit, unul dintre cele mai mari si mai impresionante muzee in aer liber din Europa.

A luat fiinta in anul 1963, sub denumirea de Muzeul Tehnicii Populare, capatand denumirea actuala doar dupa anul 1990.

Suntem invitati la o plimbare pe o suprafata de 96 ha de poieni, pajisti si lacuri, ce ne ofera o uimitoare imagine a vietii satului romanesc cu gospodarii taranesti, mori de vant, biserici, stane, ateliere mestesugaresti, carciumi si hanuri aduse din toate provinciile Romaniei.

Muzeul este organizat in cinci sectoare, relevand o perspectiva generoasa asupra spatiului romanesc. Sunt ilustrate domenii precum agricultura, cresterea animalelor, pescuitul, apicultura, vanatul.

Plimbarile cu lotcile pe lac sau cu trasurile si saniile trase de cai pe aleile muzeului va pot implini vacanta, imbogatindu-va cultural, dar si relaxandu-va intr-un spatiu turistic de mare valoare.

Puteti face un popas la “Carciuma din Batrani”, hanul traditional din cadrul muzeului unde veti fi incantati de oferta culinara traditionala sau puteti sa va cazati in spatiile din incinta (53 de locuri).

Muzeul din Dumbrava Sibiului cunoaste cea mai generoasa si mai ospitaliera oferta turistica sibiana in momentul de fata, constituind o experienta culturala desavarsita.

Pentru detalii legate de program si tarif consultati siteul oficial al Muzeului Astra


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Sibiu, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Civilizatiei Populare Traditionale Astra?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Acest muzeu este un obiectiv pe care nu trebuie sa-l ratati! In vara trecuta se refaceau acoperisurile unor case si se efectuau unele intrari chiar la intrare! Se afla la circa 800 de metri de Gradina Zoologica.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproape 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.