Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Colectiilor Berardo din Lisabona, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Lisabona, Portugalia precum: adresa Muzeul Colectiilor Berardo, cum ajung la Muzeul Colectiilor Berardo, program Muzeul Colectiilor Berardo, preturi Muzeul Colectiilor Berardo, poze Muzeul Colectiilor Berardo, localizare pe harta Muzeul Colectiilor Berardo si alte detalii Muzeul Colectiilor Berardo.

  • Locatie: Lisabona, Portugalia
  • Adresa: Praça do Império Belém
  • Website: www.museuberardo.pt
  • Telefon: 213 612 400
  • Pret: intrarea libera
  • Program: 10am-7pm; 10am-10pm Vin

Muzeul Berardo este muzeul de Arta Moderna si Contemporana din Lisabona. Acesta detine una dintre cele mai apreciate colectii de arta moderna din lume, cu lucrari de Warhol, Picasso, Dali, Duchamp, Magritte, Miró, Bacon, Jackson Pollock, Jeff Koons, reprezentand zeci de miscari moderne.

Colectia a fost adunata de magnatul portughez Joe Berardo, care de mai multi ani a vrut sa creeze un muzeu pentru vasta sa colectie. Orase precum Paris si Miami au fost interesate sa-i cumpere colectia, dar guvernul portughez a dorit sa o pasteze in Lisabona, oferind spatiu in interiorul Centrului Cultural Belem.

Expozitia de pictura Andy Warhol de la Muzeul Berardo, deschisa in luna iunie a anului 2007, a etalat 863 de lucrari detinute de Berardo. Expozitia permanenta detine 250 de lucrari repartizate pe doua etaje si sunt compuse din picturi, sculpturi, fotografie si instalatii media.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Lisabona, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Colectiilor Berardo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.