Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Croat de Turism din Opatija, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Opatija, Croatia precum: adresa Muzeul Croat de Turism, cum ajung la Muzeul Croat de Turism, program Muzeul Croat de Turism, preturi Muzeul Croat de Turism, poze Muzeul Croat de Turism, localizare pe harta Muzeul Croat de Turism si alte detalii Muzeul Croat de Turism.

  • Locatie: Opatija, Primorsko-Goranska zupanija, Croatia
  • Program: Mar-Dum 10:00-20:00
  • Pret: adult/elev/grupuri 10 pers minim/familie 10kN/5kN/7kN/20kN

Muzeul Croat de Turism colecteza si epxune materiale care ilustreaza istoria bogata a turismului din Croatia. Aceste materiale sunt un patrimoniu important si o resursa de identitate de sine, si, de asemenea, o sursa de continuturi turistice, o parte importanta a istoriei nationale si ramura a economiei.

Una dintre sarcinile primordiale ale muzeului este colectarea de informatii despre toate sursele relevante si cu potential de exponate de muzeu, semnificative pentru istoria turismului croat. Scopul este de a crea o retea de asociatii in toata Croatia care va aduna informatii despre utilizarea tehnologiilor informationale moderne, reunind copii ale documentelor mai semnificative, fotografii si filme, care sunt extrem de rare sau unice, inregistrarea cladirilor cele mai semnificative din istoria turismului.

Muzeul are doua cladiri la dispozitie, Vila Angiolina si pavilionul de arta Juraj Sporer. Vila Angiolina, cea mai veche vila din Opatija, este situata in parcul central al orasului. Pavilionul de arta Juraj Sporer, langa biserica parohiala St. Jakov, detine un muzeu cu expozitii permanente si alte expozitii.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Opatija, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Croat de Turism?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.