Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul D’Annunzio Secret din Pescara, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Pescara, Italia precum: adresa Muzeul D’Annunzio Secret, cum ajung la Muzeul D’Annunzio Secret, program Muzeul D’Annunzio Secret, preturi Muzeul D’Annunzio Secret, poze Muzeul D’Annunzio Secret, localizare pe harta Muzeul D’Annunzio Secret si alte detalii Muzeul D’Annunzio Secret.

  • Locatie: Pescara, Abruzzo, Italia

Deschis in anul 2010 in incinta teatrului mare, muzeul D’Annunzio Secret colecteaza ceea ce pana acum au ramas necunoscute publicului, pentru ca au fost inchise in dulapuri si sertare ale Prioriei: haine, pantofi si cizme, lenjerie, haine de dama comandate special de d’Annunzio pentru femeile sale, gulere si lese de caini, obiecte de birou, vesela, bijuterii.

O intreaga sectiune este dedicata valizelor elegante, cutiilor pentru palarii, posterelor poetului sau Capponcina Park Vittoriale, imagini ale unora dintre iubitele sale, scrisori de dragoste, tesaturi (tapiserii) care impodobesc camerele Prioriei si unsprezece coloane din sala de expozitie.

La intrarea in muzeu, sase vitrine expun imagini de epoca a ‘Istituto Luce’ sau istoricul RAI. Muzeul Secret D’Annunzio este o intalnire stransa, intima, cu lumea de zi cu zi a lui Gabriele d’Annunzio, in stilul sau inimitabil de viata si rafinat.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Pescara, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul D'Annunzio Secret?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Rafinamentul si viata de zi cu zi a poetului si dramaturguluii Gabriele d’Annunzio,o gasim expusa aici in Muzeul D’Annunzio Secret ,situat in incinta teatrului mare din Pescara.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.