Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Antropologie Francisc Rainer din Cheia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cheia, Romania precum: adresa Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, cum ajung la Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, program Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, preturi Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, poze Muzeul de Antropologie Francisc Rainer, localizare pe harta Muzeul de Antropologie Francisc Rainer si alte detalii Muzeul de Antropologie Francisc Rainer.

  • Locatie: Cheia, Prahova, Romania

Muzeul de Antropologie Francisc Rainer este situat in localitatea Cheia din comuna prahoveana Maneciu, Muzeul de Antropologie Francisc Rainer este amenajat in casa de vacanta a marelui savant cu acelasi nume.

Muzeul valorifica viata, opera si activitatea medicului, profesorului si cercetatorului care a institutionalizat antropologia romaneasca, inscriind in circuit valorile stiintifice internationale.

Are un specific interactiv, fiind dotat cu echipamente electronice de ultima generatie, permitand vizitatorilor sa vizualizeze filme cu teme antropologice si sa invete lucruri noi, interesante despre ei insisi: profil psihologic, bioritm sau fizionomie.

Muzeul de Antropologie de la Cheia este o obietiv turistic care nu trebuie ratat, daca va aflati prin zona, fiind o experienta inedita de cunoastere.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cheia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Antropologie Francisc Rainer?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Nu stiam de existanta obiectivului si nici de faptul ca IOSIF RAINER a strans pentru cercetari 4000 de cranii de om din diferite zone ale Romaniei.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.