Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila din Capidava, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Capidava, Romania precum: adresa Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila, cum ajung la Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila, program Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila, preturi Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila, poze Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila, localizare pe harta Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila si alte detalii Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila.

  • Locatie: Capidava, Constanta, Romania

Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila se afla in comuna Topalu, judetul Constanta. Medicul Gheorghe Vintila a donat colectia de arta comunei natale in anul 1961, iar muzeul a fost de la inceput organizat chiar in fosta locuinta a parintilor donatorului (invatatori la Topalu).

Muzeul detine importante lucrari de pictura, sculptura si grafica, apartinand unor reprezentanti de marca ai artelor plastice romanesti, picturi de Ioan Andreescu, Octav Bancila, Nicolae Grigorescu, Stefan Luchian, Gheorghe Petrascu, Nicolae Tonitza, Alexandru Ciucurencu; sculptura ale lui Dimitrie Paciurea, Cornel Medrea, G. Tudor; grafica, cu lucrari de Theodor Aman, Nicolae Tonitza, Corneliu Baba, Nicolae Darascu.

In prezent, muzeul se afla in curs de reabilitare generala, toate lucrarile fiind adapostite la Constanta pana la finalizarea lucrarilor. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Capidava, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arta Dinu si Sevasta Vintila?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.