Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arta Moderna din Luxembourg, Luxemburg. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Luxembourg, Luxemburg precum: adresa Muzeul de Arta Moderna, cum ajung la Muzeul de Arta Moderna, program Muzeul de Arta Moderna, preturi Muzeul de Arta Moderna, poze Muzeul de Arta Moderna, localizare pe harta Muzeul de Arta Moderna si alte detalii Muzeul de Arta Moderna.

  • Locatie: Luxembourg, Luxemburg
  • Adresa: 3 Parc Dräi Eechelen Clausen
  • Website: www.mudam.lu
  • Telefon: tel, info: 45 37 85 22
  • Pret: adult/redus €5/€3
  • Program: 11:00-18:00 Joi-Lun, 11:00-20:00 Mie

Conceput de celebrul arhitect chinez-american Ieoh Ming Pei, renumit pentru Piramida de la muzeul Luvru, Musée d’Art Moderne Grand-Duc Jean sau MUDAM (Muzeul de Arta Moderna Grand Duc Jean) isi desfasoara magnifica sa silueta in mijlocul unei mari de verdeata, la doar cativa pasi distanta de cartierul european. Colectiile si expozitiile sale de arta contemporana renumita pe plan international transporta vizitatorii in inima artei moderne.

Muzeul de Arta Moderna Grand Duc Jean este un loc creat in intregime de artisti pentru public. La inaugurarea sa, pe 1 iulie 2006, MUDAM le-a oferit artistilor libertatea de a-si asuma spatiile expozitionale traditionale, precum si spatiile functionale (holul principal, cafenea, magazin, centru de informare, etc.). Arhitectura exceptionala si o colectie de arta contemporana de renume mondial marcheaza devotamentul impresionant al Luxemburgului in materie de infrastructuri culturale. Acesta este motivul pentru care colectiile MUDAM contin lucrari ale unor artisti moderni importanti.

Interiorul acestui deosebit loc de cultura evolueaza in mod regulat, ceea ce face MUDAM un loc de intalnire si descoperire care este mereu inovator.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Luxembourg, Luxemburg? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arta Moderna?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.