Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arta Moderna si Contemporana din Strasbourg, Franta. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Strasbourg, Franta precum: adresa Muzeul de Arta Moderna si Contemporana, cum ajung la Muzeul de Arta Moderna si Contemporana, program Muzeul de Arta Moderna si Contemporana, preturi Muzeul de Arta Moderna si Contemporana, poze Muzeul de Arta Moderna si Contemporana, localizare pe harta Muzeul de Arta Moderna si Contemporana si alte detalii Muzeul de Arta Moderna si Contemporana.

  • Locatie: Strasbourg, Alsacia, Franta
  • Adresa: place Hans Jean Arp
  • Transport - tramvai: Musée d'Art Moderne
  • Pret: adult/copil €6/gratuit
  • Program: pranz-7pm Mar, Mie & Vin, pranz-9pm Thu, 10am-6pm Sam & Dum, Art Café Mar-Dum

Muzeul de Arta Moderna si Contemporana din Strasbourg – Acest impunator cub de sticla si otel prezinta o colectie remarcabila de arta plastica, arta grafica si fotografie. Panzele lui Kandinsky, Picasso, Magritte si Monet stau alaturi de lucrarile artistului abstract Hans Jean Arp, nascut in Strasbourg. Gasiti detalii cu privire la expozitii temporare pe site. Nu plecati fara a va bucura de o bautura la Art Café, infrumusetat de fresce indraznete ale artistului japonez Aki Kuroda. De pe terasa se vede o imagine minunata a raului Ill si Petite France.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Strasbourg, Franta? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arta Moderna si Contemporana?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.