Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni din Piatra Neamt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Piatra Neamt, Romania precum: adresa Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni, cum ajung la Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni, program Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni, preturi Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni, poze Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni, localizare pe harta Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni si alte detalii Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni.

  • Locatie: Piatra Neamt, Neamt, Romania

Adresa:Piatra Neamt, Str. Stefan cel Mare nr. 3;

Acest muzeu este unic in Europa , fiind unul din cele mai importante muzee din Romania. Deschis in anul 2005, muzeul prezinta in jur de 300 de piese din cadrul Culturilor Precucuteni – Cucuteni incluse in categoria “tezaur” a patrimoniului cultural national.

Specialistii considera aceasta cultura, a cucutenilor, ca fiind un geniu creator. Modelarea figurinelor de lut, tehnica de ornamentare a vaselor superbe sunt argumente care vin sa intareasca aceasta idee.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Piatra Neamt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arta Neolitica Cucuteni?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Am vizitat muzeul cu fiul meu care a concluzionat ca exponatele care le/a vizionat au facut ca specia umana sa evolueze. Concluzia trasa de el m/a bucurat deaoarece inseamna ca nu am vizitata muzeul degeaba.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 3 ani

romeo j

romeo-j

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 3 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.