Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arta si Stiinta din Singapore, Singapore. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Singapore, Singapore precum: adresa Muzeul de Arta si Stiinta, cum ajung la Muzeul de Arta si Stiinta, program Muzeul de Arta si Stiinta, preturi Muzeul de Arta si Stiinta, poze Muzeul de Arta si Stiinta, localizare pe harta Muzeul de Arta si Stiinta si alte detalii Muzeul de Arta si Stiinta.

  • Locatie: Singapore, Singapore

Avand forma unei maini intinse, sau a unui ciorchine de banane, Muzeul de Arta si Stiinta din Singapore este situat pe faleza, la umbra resortului Marina Bay Sands si ofera vizitatorilor expozitii diverse, de la Dali la Harry Potter. Un loc de mare interes atat pentru copii cat si pentru adulti, o vizita aici este distractiva si educativa, explorand legaturile dintre arta si stiinta.

La fel ca si fratele sau mai mare din apropiere, Muzeul de Arta si Stiinta a devenit unul din simbolurile orizontului din Singapore. Cladirea a fost proiectata tinandu-se cont de mediul inconjurator: ferestrele din varful fiecarei galerii ofera lumina naturala in interiorul galeriilor iar iazul de la baza colecteaza apa de ploaie, care este apoi reciclata pentru a fi folosita in bai. Cladirea este inconjurata de un iaz mare cu crini iar pe timpul noptii sunt aprinse proiectoarele de pe acoperis, care lumineaza spre cer. Muzeul contine pana la 21 de spatii pentru galerii, dar poate fi modificat in functie de expozitie.

Expozitiile permanente sunt impartite in galerii bazate pe anumite teme sau idei. Vizitatorii intra in ‘Curiozitate’ prin intermediul unei scari plutitoare iar pe pereti sunt intrebari despre relatia dintre arta si stiinta. Inauntru veti gasi mai multe informatii despre ideile si modelele luate in considerare la constructia cladirii ArtScience, atat in termeni de inginerie cat si de frumusete.

La etaj veti gasi galeria ‘Inspiratie’. Aceasta camera multimedia este axata pe sase obiecte care au ajutat la modelarea lumii de astazi, inclusiv masina de zbor a lui Leonardo da Vinci, atat o opera de arta, cat si un concept stiintific inovator. La cel mai inalt punct al cladirii se afla ‘Expresia’ – o prezentare cinematografica care subliniaza unele din marile triumfuri ale stiintei si artei, incluzand cladiri, avioane, roboti sau harti.

Exista si un numar de expozitii temporare in Muzeul ArtScience din Singapore. In trecut, acestea au inclus artefacte de pe Titanic, obiecte din decorurile de film Harry Potter si expozitii de arta dedicate lui Vincent Van Gogh, Salvador Dali sau Andy Warhol. Cu astfel de expozitii variate, Muzeul de Arta si Stiinta din Singapore este o calatorie de descoperire interesanta atat pentru copii cat si pentru adulti.

Program

  • Zilnic: 10:00 – 22:00 (ultima intrare la 21:00)

Transport

  • MRT: Bayfront

Adresa

  • 10 Bayfront Avenue, Singapore 018956

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Singapore, Singapore? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arta si Stiinta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.