Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arta din Vaduz, Liechtenstein. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vaduz, Liechtenstein precum: adresa Muzeul de Arta, cum ajung la Muzeul de Arta, program Muzeul de Arta, preturi Muzeul de Arta, poze Muzeul de Arta, localizare pe harta Muzeul de Arta si alte detalii Muzeul de Arta.

  • Locatie: Vaduz, Liechtenstein

Muzeul Kunst din Liechtenstein este un muzeu de arta moderna si contemporana in centrul Vaduz. Cladirea muzeului, deschis in anul 2000, cu o fatada subtil reflexiva, trimite un mesaj puternic catre lumea exterioara. In interior, sali de expozitie spatioase se intind pe doua nivele, dintre care cel superior primeste lumina zilei printr-un plafon de sticla.

Colectiile muzeului:
-colectia de arta de stat a Principatului Liechtenstein, este definita in mod specific de opere de arta tridimensionale: sculpturi, instalatii si obiecte.
Noua cladire expozitionala Fundatia Hilti Art a fost adaugata la muzeul de arta in anul 2015. Aceasta colectie privata importanta din Liechtenstein cuprinde lucrari remarcabile ale modernismului clasic si arta contemporana.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vaduz, Liechtenstein? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Muzeul de Arte Frumoase din Liechtenstein este un muzeu de stat care prezintă opere de artă moderne și contemporane.
Proiectat de arhitecții Meinrad Morger, Heinrich Degelo și Christian Kerezblack, cubul negru ochi-atrăgător din centrul orașului Vaduz găzduiește Muzeul de Arte Frumoase din Liechtenstein.
Colecția muzeului acoperă lucrări din secolul al XIX-lea până în ziua de azi și cuprinde piese importante – în special sculpturi, obiecte și instalații – create de artiști bine-cunoscuți. Expoziții individuale sunt organizate în mod regulat, precum și expoziții speciale care prezintă piese din colecțiile prințului din Liechtenstein.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.