Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín din Buenos Aires, Argentina. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Buenos Aires, Argentina precum: adresa Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín, cum ajung la Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín, program Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín, preturi Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín, poze Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín, localizare pe harta Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín si alte detalii Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín.

Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín este un punct de interes, din categoria obiective turistice, situat in Buenos Aires, Argentina.

Adresa
Av Don Pedro de Mendoza 1835
Telefon
011 4301-1080
Pret
suggested donation AR$5
Program
10am-6pm Tue-Fri, 11am-7pm Sat & Sun

Obiectiv turistic fara descriere. Contribuie la realizarea descrierii acestui obiectiv turistic si poti acumula 50 de puncte. Afla mai mult despre sistemul de puncte de pe Portalturism.com.

Planifici o calatorie in Buenos Aires, Argentina? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Arte Frumoase Boca Benito Quinquela Martín?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.