Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika din Comanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Comanesti, Romania precum: adresa Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika, cum ajung la Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika, program Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika, preturi Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika, poze Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika, localizare pe harta Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika si alte detalii Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika.

  • Locatie: Comanesti, Bacau, Romania

Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie N. Ghika din Comanesti face parte din Lista Monumentelor Istorice si isi desfasoara activitatea in fosta resedinta de vara a familiei Ghika – Comanesti, ridicata in anul 1890, proiectata de catre arhitectul Albert Galleron (cel care a proiectat Ateneul Roman).

Patrimoniul muzeului cuprinde piese etnografice din microzona Trotusului de munte (Palanca-Dofteana) si lucrari de pictura contemporana romaneasca provenite din patrmoniul Muzeului de Arta-Bacau. Aceasta cuprinde costume populare, tesaturi de interior, obiecte privind ocupatiile si mestesugurile traditionale, obiceiurile de iarna.

Colectia de arta contine lucrari de pictura contemporana romaneasca, provenite din patrimoniul Muzeului de Arta din Bacau.

Adresa: Str. Republicii 38

Program de vizitare: marti-duminica, intre 09.00 – 17.00, luni inchis. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Comanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Etnografie si Arta Contemporana Dimitrie Ghika?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Am fost aici pe 2 mai si am ramas cu un gust amar. Nu se fac investitii din cauza faptului ca a fost retrocedat dupa 10 ani si acum proprietarul are probleme cu …legea.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.