Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu din Craiova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Craiova, Romania precum: adresa Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu, cum ajung la Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu, program Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu, preturi Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu, poze Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu, localizare pe harta Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu si alte detalii Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu.

  • Locatie: Craiova, Dolj, Romania

Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu se afla pe Calea Unirii nr.104, localitatea Craiova, judetul Dolj dateaza din anul 1892 si este declarata monument istoric.

Muzeul adaposteste elemente de mobilier, instrumentar, documente referitoare la viata si activitatea doctorului craiovean Victor Gomoiu, tablouri celebre: Veronese, Petrascu, Jalea, iar biblioteca cuprinde 10.000 volume, corespondenta, reviste, documente si obiecte ale unor savanti de renume.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Craiova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Istoria Medicinei si Farmaciei Victor Gomoiu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.