Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Istorie a Breslelor din Targu Secuiesc, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Targu Secuiesc, Romania precum: adresa Muzeul de Istorie a Breslelor, cum ajung la Muzeul de Istorie a Breslelor, program Muzeul de Istorie a Breslelor, preturi Muzeul de Istorie a Breslelor, poze Muzeul de Istorie a Breslelor, localizare pe harta Muzeul de Istorie a Breslelor si alte detalii Muzeul de Istorie a Breslelor.

  • Locatie: Targu Secuiesc, Covasna, Romania

Muzeul de Istorie a Breslelor din Targu Secuiesc este situat pe strada Curtea nr.10. Acesta a fost inaugurat in anul 1972, ca o sectie a Muzeului Judetean.

Muzeul detine urmatoarele expozitii permanente: expozitia permanenta de mestesuguri si bresle (cinci sali destinate olarilor, cizmarilor, pantofarilor, tabacarilor, cojocarilor, fierarilor si lacatusilor si trei sali dedicate turtarilor, macelarilor, palarierilor, tamplarilor si croitorilor); expozitia permanenta de istorie locala (istoria orasului Targu Secuiesc incepand cu anul 1407); colectia de costume populare miniaturale confectionate de copii maghiari din Transilvania, intre anii 1970-1971); colectia pompierilor voluntari (trasurile pompieresti de epoca pot fi vizitate in cadrul unei expozitii in aer liber).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Targu Secuiesc, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Istorie a Breslelor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.