Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului din Oravita, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Oravita, Romania precum: adresa Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului, cum ajung la Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului, program Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului, preturi Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului, poze Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului, localizare pe harta Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului si alte detalii Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului.

  • Locatie: Oravita, Caras-Severin, Romania

Muzeul de Istorie a Teatrului a fost infiintat in anul 1968 si este situat in Oravita, judetul Caras-Severin, pe strada Mihai Eminescu nr. 8.

Muzeul detine o colectie impresionanta de exponate: documente, texte, afise, manuscrise, fotografii, costume, scule si obiecte casnice. Colectia este impartita in urmatoarele sectii: istorie, etnografie-folclor, geografie istorica, arhiva documentara si o biblioteca de carte si presa veche.

Muzeul de Istorie a Teatrului din Oravita se lauda si cu o Carte de Oaspeti, care pastreaza inca prima insemnare din anul 1870.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Oravita, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Istorie a Teatrului si a Orasului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.