Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Sticla Antica din Zadar, Croatia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Zadar, Croatia precum: adresa Muzeul de Sticla Antica, cum ajung la Muzeul de Sticla Antica, program Muzeul de Sticla Antica, preturi Muzeul de Sticla Antica, poze Muzeul de Sticla Antica, localizare pe harta Muzeul de Sticla Antica si alte detalii Muzeul de Sticla Antica.

  • Locatie: Zadar, Croatia
  • Adresa: Polyana Zemaljskog Odbora 1

Muzeul de Sticla Antica din Zadar este unic in Croatia si in lume. Muzeul este o institutie culturala unica, care prezinta o colectie de aproximativ 2.000 de obiecte diferite din sticla, din antichitate, datand din secolele 1-4 i.Hr. Sticla veche expusa a fost descoperita in locatii din Zadar, Nin, Starigrad, sub Muntii Velebit si in Asserija la Benkovac. Muzeul de Sticla Antica are o suprafata totala de 2575 de metri patrati, fiind format din salile de expozitie, o biblioteca de specialitate, o sala de conferinte, un atelier de sticla obtinute prin suflare si un magazin de suveniruri.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Zadar, Croatia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Sticla Antica?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.