Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic din Vatra Dornei, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Vatra Dornei, Romania precum: adresa Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic, cum ajung la Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic, program Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic, preturi Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic, poze Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic, localizare pe harta Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic si alte detalii Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic.

  • Locatie: Vatra Dornei, Suceava, Romania

Muzeul de stiinte ale naturii si cinegetic din Vatra Dornei se afla pe strada Unirii nr.3, judetul Suceava si a fost infiintat in anul 1952.

Initial, patrimoniul Muzeului de stiinte ale naturii si cinegetic cuprindea: istorie, numismatica, filatelice, geologie, fosile, plante (ierbare), animale impaiate, iar de-a lungul timpului s-a imbogatit cu exponate din domeniul stiintelor naturii si trofee;

In prezent pot fi admirate si monumente ale naturii, specii rare de plante si animale, specii comune de vertebrate din zona Dornelor, obiecte ce fac parte din colectia de geologie.

Sectia cinegetica prezinta modul in care este raspandit vanatul in judetul Suceava, elemente legate de cresterea si selectia vanatului, interior vanatoresc si obiecte realizate din blanuri, trofee de coarne la cerb si caprior, colt de mistret, fildes de mamut (Elaphus primigenius), corn de elan (Alces alces), craniu de zimbru (Bison bonnasus) disparut acum 200 de ani si obiecte realizate din coarne.

Program vizitare: luni – vineri 10:00 – 18:00Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Vatra Dornei, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Stiinte ale Naturii si Cinegetic?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.