Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului din Monaco. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Monaco precum: adresa Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului, cum ajung la Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului, program Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului, preturi Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului, poze Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului, localizare pe harta Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului si alte detalii Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului.

Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului este un punct de interes, din categoria obiective turistice, situat in Monaco.

Adresa
place du Palais Monaco Ville Palais Princier
Pret
adult/8-14yr €4/€2
Program
09:30-18:30 May-Sep, 10:00-17:30 Oct, 10:30-17:00 Dec, 10:30-12:30 & 14:00-17:00 Jan-Apr

Obiectiv turistic fara descriere. Contribuie la realizarea descrierii acestui obiectiv turistic si poti acumula 50 de puncte. Afla mai mult despre sistemul de puncte de pe Portalturism.com.

Planifici o calatorie in Monaco? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Suveniruri Napoleoniene si a Arhivelor Istorice ale Palatului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.