Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul de Tortura Medievala din Amsterdam, Olanda. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Amsterdam, Olanda precum: adresa Muzeul de Tortura Medievala, cum ajung la Muzeul de Tortura Medievala, program Muzeul de Tortura Medievala, preturi Muzeul de Tortura Medievala, poze Muzeul de Tortura Medievala, localizare pe harta Muzeul de Tortura Medievala si alte detalii Muzeul de Tortura Medievala.

Muzeul de Tortura Medievala din Amsterdam

Muzeul Torturii din Amsterdam este un muzeu mic situat in inima orasului, langa piata de flori (Bloemenmarkt), cu vedere la canalul Singel. Muzeul este inclus in lista celor mai neobisnuite muzee din lume si este foarte popular printre turisti. Un al doilea muzeul de tortura medievala a fost deschis in alta parte a Amsterdamului, datorita cererii foarte mari.

Structura muzeului este un labirint de camere mici si intunecate. Fiecare camera contine unul sau doua instrumente de tortura, unele fiind expuse in spatele unui geam, dar majoritatea putand fi atinse. Fiecare dispozitiv este insotit de o fotografie marita dintr-o carte sau un articol in care era mentionat, precum si o descriere despre cum era folosit respectivul obiect si de ce. Toate articolele sunt scrise in limbile engleza, olandeza, germana, spaniola, italiana si franceza pentru a veni in intampinarea diversilor turisti care viziteaza muzeul. Iluminatul slab si aranjamentul teatral lumineaza putin atmosfera, altfel, sumbra.

Muzeul dispune de o varietate de dispozitive interesante, de la obiecte bine cunoscute precum ‘ghilotina’ sau ‘roata cu tepi’ pana la unele mai putin cunoscute ca ‘fluierul rusinii’ sau ‘rasucitorul de degete’. Alte instrumente prezente in muzeu includ si ‘omul de fier’, ‘scaunul lui Iuda’, ‘zdrobitorul de craniu’ sau ‘capastrul lui Scold’. Unele din aceste dispozitive sunt antice si autentice, dar majoritatea sunt replici moderne.

Muzeul contine si o gama larga de informatii despre istoria torturii si a utilizarii instrumentelor de tortura si dispune de mai multe programe educationale si tururi.

Orar:

  • Zilnic: 10:00 – 23:00

Preturi:

  • Adulti: 5.00 €
  • Copii: 2.50 €

Adresa:

  • Singel 449 (vizavi de Piata de Flori)

Transport:

  • Tramvai: liniile 4, 9, 16, 24, 25 (statia Munt)

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Amsterdam, Olanda? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul de Tortura Medievala?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Muzeul Torturii se străduiește să documenteze istoricul cruzimii umane
În primul rând, intrarea in muzeu se face printr un coridor întunecat într-un decor de teatru și apoi urmează câteva camere mici la fel de întunecate unde sunt expuse instrumente de tortura.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 4 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.