Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Edo-Tokyo din Tokyo, Japonia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Tokyo, Japonia precum: adresa Muzeul Edo-Tokyo, cum ajung la Muzeul Edo-Tokyo, program Muzeul Edo-Tokyo, preturi Muzeul Edo-Tokyo, poze Muzeul Edo-Tokyo, localizare pe harta Muzeul Edo-Tokyo si alte detalii Muzeul Edo-Tokyo.

  • Locatie: Tokyo, Tokyo Prefecture, Japonia
  • Adresa: 1-4-1 Yokoami
  • Transport - tren: Ryōgoku, West exit
  • Website: www.edo-tokyo -museum.or.jp
  • Telefon: 03 3626-9974
  • Pret: intrare ¥600
  • Program: 9.30am-5.30pm Mar-Dum, 9.30am-7.30pm Sam

Muzeul Edo-Tokyo este gazduit de o cladire cu forma unica din districtul Ryogoku. Expozitia permanenta a hotelului ilustreaza trecutul orasului Tokyo (numit anterior Edo) prin exponatele sale si acopera multe caracteristici ale capitalei nipone, de la perioada Edo pana la deceniile recente.

Vizitatorii pot experimenta si pot invata, intr-un mod interactiv, despre diferite aspecte din perioada timpurie a orasului, precum modul de viata al locuitorilor, perioada arhitecturala Edo, patrimoniul cultural, climatul politic, situatia comerciala si mai multe. Cu ajutorul a numeroase machete de oras, figurine si statui in marimi naturale, muzeul dezvaluie felul in care erau construite orasele in trecut.

Muzeul Edo-Tokyo ofera si multe opotunitati de fotografiat. De exemplu, va puteti fotografia cu vehicule si alte obiecte din trecut. Ghizi voluntari ofera comentariu in limba engleza si alte limbi si sunt disponibili intre orele 10 si 15. In interiorul muzeului exista si un teatru, in care se organizeaza spectacole in weekenduri. Programele variaza de la rakugo (povesti comice) pana la spectacole de koto (titera japoneza cu 13 corzi).

Pe langa expozitia permanenta, se mai organizeaza si expozitii speciale periodic, pe teme diverse legate de oras. Mai mult, muzeul are inca un muzeu-sora in suburbiile vestice ale orasului, numit Muzeul in Aer Liber Edo-Tokyo, care expune numeroase cladiri istorice.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Tokyo, Japonia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Edo-Tokyo?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.