Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Etnografic din Namaiesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Namaiesti, Romania precum: adresa Muzeul Etnografic, cum ajung la Muzeul Etnografic, program Muzeul Etnografic, preturi Muzeul Etnografic, poze Muzeul Etnografic, localizare pe harta Muzeul Etnografic si alte detalii Muzeul Etnografic.

  • Locatie: Namaiesti, Arges, Romania

Langa biserica, pe partea stanga se afla Muzeul Etnografic al Manastirii Namaesti care expune hrisoave dintre anii 1542-1572, obiecte de arta feudala bisericeasca si populara, precum si o colectie de carte veche romaneasca. Muzeul expune colectia Staretei Ana Lucia Nedelea, alcatuita din ii si costume populare, vechi de peste 150 de ani, din zona Argesului si a Targovistei, dar si covoare, ulcioare, prosoape cusute cu fir de borangic. Expozitia-muzeu cuprinde doua scene de nunta, o scena prezinta viata de zi cu zi a satului, iar urmatoarea – un altar.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Namaiesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Etnografic?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Din pacate am fost acolo duminica si nu am putut viyita muzeul deoarece maica stareta care avea cheile muzeului nu era disponibila…era la un parastas….incredibil…dar adevarat!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 5 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.