Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Darmanesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Darmanesti, Romania precum: adresa Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel, cum ajung la Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel, program Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel, preturi Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel, poze Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel, localizare pe harta Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel si alte detalii Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel.

  • Locatie: Darmanesti, Bacau, Romania

In anul 1924 enoriasii din Boistea impreuna cu preotul Constantin Moiceanu au hotarat sa ridice o noua biserica la mijlocul parohiei, intrucat cea veche se dovedise neincapatoare.

Astfel au format un consiliu parohial de initiativa care sa adune bani si materiale pentru aceasta lucrare.

La etaj s-a amenajat un mic muzeu etnografic, in care s-au depus diferite obiecte folosite pe plan local de inaintasi, fiind acum pe plan de disparitie cum ar fi: costume populare barbatesti si femeiesti, scoarte si laicere, diferite obiecte necesare uzului gospodaresc precum: stative de tesut, urzoi, masina si furca de tors, melita de canepa, cheptenei, sucala, suveica, precum si icoane si carte veche.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Darmanesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Etnografic Sfintii Apostoli Petru si Pavel?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.