Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s din Londra, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Londra, Marea Britanie precum: adresa Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s, cum ajung la Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s, program Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s, preturi Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s, poze Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s, localizare pe harta Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s si alte detalii Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud’s.

  • Locatie: Londra, Marea Britanie
  • Adresa: Marylebone Rd NW1
  • Transport - metrou: Baker St
  • Website: www.madame-tussauds.co.uk
  • Telefon: 0870 400 3000
  • Pret: adult/copil £26/22
  • Program: 9.30am-5.30pm

Faimoasa expozitie de figuri de ceara Madame Tussaud’s a fost infiintata initial la Paris in 1770, apoi mutata la Londra in 1802 si transferata in prezenta locatie in 1884. Colectia de figuri ale oamenilor celebri din trecut si prezent este actualizata permanent. In 1979 a fost deschisa Camera Ororilor pentru a satisface apetitul publicului pentru exponate si spectacole infricosatoare.

Vizitatorii se vor intalni cu Henry al VIII-lea si cele sase sotii ale sale, actuala Regina (care, ca si majoritatea figurilor contemporane, a oferit sedinte speciale artistilor) si familia regala, personalitati marcante ale Revolutiei Franceze ca Robespierre si Marat (modelate de catre Madame Tussaud dupa capetele lor taiate, imediat dupa executie), oameni de stat ai secolului 20, incluzandu-i pe Churchill, Gandhi, Margaret Thatcher, Lady Diana, Vladimir Putin, personalitati ale filmului, sportului si muzicii precum Brad Pitt, George Clooney, Angelina Jolie, Nicholas Cage, Arnold Schwarzenegger, David Beckham, Michael Jackson, Marylin Monroe, Beyonce si multi altii.

Jack Spintecatorul si alti criminali notorii au locul lor in Camera Ororilor. Batalia de la Trafalgar este readusa la viata intr-un tablou frapant si Nelson moare pe “Victoria” in mijlocul tunetelor si fumului de tun. In 1993, s-a deschis o noua atractie, Spiritul Londrei, o calatorie audio-animatronica prin Londra, din timpuri medievale pana in ziua de azi; veti fi martori la Ciuma, Marele Foc, Al Doilea Razboi Mondial si spiritul swing al anilor 60.

Adiacent Muzeului de ceara Madame Tussaud’s este London Planetarium, in care sunt proiectate reprezentari spectaculoase ale stelelor si planetelor pe o cupola uriasa din cupru, insotite de comentarii explicative.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Londra, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Figurilor de Ceara Madame Tussaud's?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
Corina Dumitru

corina-dumitru

Unde altundeva poti intalni atatea celebritati la un loc? :) Este distractiv sa vezi atatea celebritati de ceara in dimensiuni reale!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 8 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.