Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Flori de Mina din Cheia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Cheia, Romania precum: adresa Muzeul Flori de Mina, cum ajung la Muzeul Flori de Mina, program Muzeul Flori de Mina, preturi Muzeul Flori de Mina, poze Muzeul Flori de Mina, localizare pe harta Muzeul Flori de Mina si alte detalii Muzeul Flori de Mina.

  • Locatie: Cheia, Prahova, Romania

Muzeul prahovean Flori de Mina Cheia este cunoscut pentru piesele din colectia de flori de mina, "Mihai Viteazu&quot, colectie de o valoare impresionanta. In cele 22 de ferestre ale muzeului sunt expuse 300 de piese, grupate in functie de criteriile stiintifice. Majoritatea pieselor sunt extrase din minele maramuresene: stibina, curat, pirita etc. Exponatele sunt marturii ale evolutiei mediului natural de la noi din tara, de o varietate a formelor si o cromatica splendida.

In incinta muzeului exista si un computer, la dispozitia vizitatorilor, cu mai multe informatii despre campul florilor de mina. Acestia pot achizitiona obiecte decorative realizate din cristale, precum si mini-colectii de flori de mina.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Cheia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Flori de Mina?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
romeo j

romeo-j

Bogatiile subsolului tarii noastre sunt reliefate foarte frumos in acest muzeu.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.