Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Folcloric Faltaits din Chora, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Chora, Grecia precum: adresa Muzeul Folcloric Faltaits, cum ajung la Muzeul Folcloric Faltaits, program Muzeul Folcloric Faltaits, preturi Muzeul Folcloric Faltaits, poze Muzeul Folcloric Faltaits, localizare pe harta Muzeul Folcloric Faltaits si alte detalii Muzeul Folcloric Faltaits.

  • Locatie: Chora, Skyros, Grecia
  • Program: 10:00-14:00 si 18:00-21:00
  • Pret: 2 euro

Muzeul Folcloric Faltaits a fost fondat in anul 1964 si creat cu scopul de a salva patrimoniul insulei Skyros. Muzeul este gazduit intr-un conac vechi ‘Faltaidon’ al familiei Manos, ale carei radacini se pierd in perioada bizantina.

Muzeul este situat in capitala insulei, nu departe de Piata Brooke. Locatia in care se afla este incarcata cu legende si istorie. Cladirea a fost odata un templu antic complet inclus in cultura traditionala si istoria insulei, completat apoi cu arhitectura post-bizantina din timpurile moderne.

Este un muzeu de folclor privat, cu sute de articole, in principal de arta traditionala, ceramica, costume, tablouri de Manos Faltaits, sculpturi, documente rare si carti din epoca bizantina pana la Razboiul de Independenta al Greciei (1821).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Chora, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Folcloric Faltaits?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.