Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Forumurilor Imperiale din Roma, Italia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Roma, Italia precum: adresa Muzeul Forumurilor Imperiale, cum ajung la Muzeul Forumurilor Imperiale, program Muzeul Forumurilor Imperiale, preturi Muzeul Forumurilor Imperiale, poze Muzeul Forumurilor Imperiale, localizare pe harta Muzeul Forumurilor Imperiale si alte detalii Muzeul Forumurilor Imperiale.

  • Locatie: Roma, Lazio, Italia

Noul Muzeu al Forumurilor Imperiale, gazduit de Piata lui Traian, expune o multitudine de artefacte din toate forumurile Romei antice, ilustrand arhitectura lor, decorul lor arhitectural si sculptural. Muzeul se afla se afla pe Via Quattro Novembre, 94 si Piazza Madonna di Loreto, acolo unde sunt intrarile moderne ale fostei piete. Muzeul a fost infiintat in anul 2007 si este inchis in zilele de luni. Sala mare a fostei piete este dedicata Forumului lui Cezar, Templul lui Marte Ultor si Forumul lui Augustus in corpul central al cladirii. In salile de la capete este gazduit Forumul lui Traian.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Roma, Italia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Forumurilor Imperiale?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.