Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Gruuthuse din Bruges, Belgia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bruges, Belgia precum: adresa Muzeul Gruuthuse, cum ajung la Muzeul Gruuthuse, program Muzeul Gruuthuse, preturi Muzeul Gruuthuse, poze Muzeul Gruuthuse, localizare pe harta Muzeul Gruuthuse si alte detalii Muzeul Gruuthuse.

  • Locatie: Bruges, West-Flanders, Belgia
  • Adresa: Dijver 17
  • Pret: adult/copil/redus €6/gratuit/€4
  • Program: 09:30-17:00 Mar-Dum

Casa si muzeul Gruuthuse este un conac care a apartinut candva familiei Gruuthuse, una dintre cele mai bogate din oras. Cuvantul ‘Gruut’ inseamna in limba flamanda veche ‘crupe de orz’ sau ’grau’ si, prin urmare, familia Gruuthuse a detinut monopolul pe piata berii. Muzeul pastreaza, inca, multe dintre comorile lor din secolul al 13-lea. Ghidul audio este gratuit si disponibil la receptie, in mai multe limbi. Exista pe altar o pictura in ulei in trei parti, in fata careia se merita sa petreceti putin timp, si gasiti aici scaune pliante mici, disponibile tocmai pentru acest motiv. Nu va grabiti, asigurati-va ca ati vizitat fiecare incapere a acestui splendid muzeu si ati urcat fiecare scara care permite accesul si observati sutele de ani de uzura de pe fiecare treapta. Afara, ascultati cu atentie cantaretul la harpa din piata.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bruges, Belgia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Gruuthuse?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)
Bancu Ileana

bancu-ileana

Muzeul Gruuthusem, posedă cea mai diversă colecție de artă aplicată sau artă decorativă din Bruges din secolul al XIII-lea până în secolul al XIX-lea. În plus, se găsește o mare colecție de poze, interesante tapiserii din Bruges , mobilier, argintărie, arme, ceramică și instrumente muzicale.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ un an

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.