Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Herakleidon din Atena, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atena, Grecia precum: adresa Muzeul Herakleidon, cum ajung la Muzeul Herakleidon, program Muzeul Herakleidon, preturi Muzeul Herakleidon, poze Muzeul Herakleidon, localizare pe harta Muzeul Herakleidon si alte detalii Muzeul Herakleidon.

  • Locatie: Atena, Attica, Grecia

Herakleidon este un spatiu muzeal privat in inima Atenei, sub umbra Acropole, deschis pentru prietenii artelor plastice in vara anului 2004 de Paul Firos si sotia sa Anna-Belinda, colectionari si iubitori de arta.

Programul expozitional este format din artisti care joaca sau au jucat un rol important in evolutia artei. Misiunea muzeului este de a introduce vizitatorii in arta artistului expus, aratand modul in care artistul a evoluat in diferite perioade importante din cariera lui, explica diferitele tehnici utilizate de artist in exprimarea viziunii lui si pentru a ajuta vizitatorii sa se conecteze la stilul de viata si de lucru al artistului.

Pentru a realiza acest lucru, sunt expuse lucrari ale artistului, schite pregatitoare, desene, fotografii si obiecte personale. Printre artistii expusi in muzeu se numara MC Escher, Victor Vasarely, Carol Wax, Constantin Xenakis, Adolf Luther si Toulouse-LautrecIn. Muzeul gazduieste de asemenea alte evenimente, cum ar fi: spectacole muzicale, evenimente literare, prezentari de carte, seminarii stiintifice si alte prezentari corporative.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atena, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Herakleidon?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.