Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Hunterian din Glasgow, Marea Britanie. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Glasgow, Marea Britanie precum: adresa Muzeul Hunterian, cum ajung la Muzeul Hunterian, program Muzeul Hunterian, preturi Muzeul Hunterian, poze Muzeul Hunterian, localizare pe harta Muzeul Hunterian si alte detalii Muzeul Hunterian.

  • Locatie: Glasgow, Strathclyde, Marea Britanie
  • Adresa: University Ave
  • Website: www.hunterian.gla.ac.uk
  • Program: 10am-5pm Mar-Sam, 11am-4pm Dum

Gazduit in glorioasa cladire din gresie a universitatii, care reprezinta in sine un motiv suficient pentru a face o vizita, acest muzeu excentric contine colectia renumitului student de odinioara al universitatii, William Hunter (1718-1783). Hunter a fost inainte de toate un anatomist si doctor, dar, ca una dintre acele figuri stralucite, bine conturate ale Iluminismului, s-a interesat personal de tot ceea ce lumea avea de oferit. Organele conservate in borcane din sticla isi au locul alaturi de fenomenele geologice, scheletele de dinozauri si o vitrina infioratoare cu animale deformate. Principalele sali ale expozitiei, cu tavanele inalte, boltite, sunt magnifice. In centrul atentiei se afla ‘Map of the Whole World’ (‘Harta Intregii Lumi’) din 1674, aflata in sectiunea World Culture (Cultura Lumii).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Glasgow, Marea Britanie? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Hunterian?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.