Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen din Bergen, Norvegia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bergen, Norvegia precum: adresa Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen, cum ajung la Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen, program Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen, preturi Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen, poze Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen, localizare pe harta Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen si alte detalii Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen.

  • Locatie: Bergen, Hordaland, Norvegia

Ascuns in cartierul vechi Sandviken este Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen (Gamle Bergen). Acesta contine o colectie excelenta de 35 de cladiri istorice din lemn si reprezentari ale arhitecturii si vietii din Bergen, in secolele 18 si 19.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bergen, Norvegia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul in aer liber al Vechiului Bergen?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.