Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul in Aer Liber din Negresti Oas, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Negresti Oas, Romania precum: adresa Muzeul in Aer Liber, cum ajung la Muzeul in Aer Liber, program Muzeul in Aer Liber, preturi Muzeul in Aer Liber, poze Muzeul in Aer Liber, localizare pe harta Muzeul in Aer Liber si alte detalii Muzeul in Aer Liber.

  • Locatie: Negresti Oas, Satu Mare, Romania

Muzeul in aer liber Negresti-Oas, judetul Satu Mare, se afla pe strada Livezilor nr. 3-5 si prezinta monumente reprezentative de arhitectura taraneasca din secolele XVII-XX.

Biserica de lemn din satul Lechinta (prima jumatate a secolului XVII), casele din Racsa, Camarzana, Moiseni si Negresti (secolele XVIII-XIX), cele doua case monocelulare si sura din Gherla Mica, poiata pentru oi si camara afara din Bixad, cotetul circular din Negresti sunt printre cele mai reprezentative elemente ale muzeului.

Partea “vie” a muzeului este alcatuita din instalatii actionate de apa (moara, vuitoare, piua), atelierul de fierarie, atelierul de olarit. Aici localnicii vin sa macine la moara, sa spele la vuitoare si sa prelucreze tesaturi de lana la piua, ori sa-si potcoveasca caii si sa-si repare uneltele agricole.

Program de vizitare: marti-vineri, intre 09.00 – 16.30, sambata, intre 09.00 – 14.00, luni inchis.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Negresti Oas, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul in Aer Liber?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.