Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Instrumentelor Muzicale din Atena, Grecia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Atena, Grecia precum: adresa Muzeul Instrumentelor Muzicale, cum ajung la Muzeul Instrumentelor Muzicale, program Muzeul Instrumentelor Muzicale, preturi Muzeul Instrumentelor Muzicale, poze Muzeul Instrumentelor Muzicale, localizare pe harta Muzeul Instrumentelor Muzicale si alte detalii Muzeul Instrumentelor Muzicale.

  • Locatie: Atena, Attica, Grecia

Muzeul Instrumentelor Muzicale din Atena, este un muzeu mic si fermecator situat in apropiere de Turnul Vanturilor si Agora romana.
Muzeul expune instrumente muzicale pentru muzica populara greceasca si rembetiko. Langa instrumente sunt instalate casti la care vizitatorii pot asculta inregistrari cu muzica cantata la instrumentul respectiv.

Instrumentele au fost donate in anul 1978 de Fivos Anoyanakis, fondatorul etnomuzicologiei grecesti. Muzeul este gazduit intr-un conac frumos construit in anul 1842 de catre Giorgos Lassanis, erou al razboiului grec de independenta impotriva Imperiul Otoman si fost ministru de finante. Muzeul este si un institut de studii etnomusicologice care are o biblioteca si o sala de conferinte.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Atena, Grecia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Instrumentelor Muzicale?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.