Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Judetean de Stiintele Naturii din Ploiesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ploiesti, Romania precum: adresa Muzeul Judetean de Stiintele Naturii, cum ajung la Muzeul Judetean de Stiintele Naturii, program Muzeul Judetean de Stiintele Naturii, preturi Muzeul Judetean de Stiintele Naturii, poze Muzeul Judetean de Stiintele Naturii, localizare pe harta Muzeul Judetean de Stiintele Naturii si alte detalii Muzeul Judetean de Stiintele Naturii.

  • Locatie: Ploiesti, Prahova, Romania

Palatul Culturii din Ploiesti gazduieste Muzeul de Stiintele Naturii, inaugurat in anul 1936. Construit in stil neoclasic, muzeul cuprinde sapte sectii: Ploiesti, Bucov, Sinaia, Slanic, Cheia, Valenii de Munte si Plopeni, evidentiind geografia-geologia zonei dintre Dambovita si Ramnicu Sarat, prin acvarii, colectii de plante superioare, moluste, fluturi exotici etc.

Cea mai importanta expozitie a muzeului este reprezentata de Muzeul Omului, ce reuneste cele mai importante aspecte ale existentei umane (antropogeneza – antropologie, rasele umane, subrasele si ecosisteme antropice din tara). Bogatele expozitii urmaresc instruirea publicului, avand colaborari cu institute de prestigiu din tara si strainatate.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ploiesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Judetean de Stiintele Naturii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.