Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Judetean Ialomita din Slobozia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slobozia, Romania precum: adresa Muzeul Judetean Ialomita, cum ajung la Muzeul Judetean Ialomita, program Muzeul Judetean Ialomita, preturi Muzeul Judetean Ialomita, poze Muzeul Judetean Ialomita, localizare pe harta Muzeul Judetean Ialomita si alte detalii Muzeul Judetean Ialomita.

  • Locatie: Slobozia, Ialomita, Romania

Muzeul Judetean Ialomita se afla pe bulevardul Matei Basarab nr. 30, localitatea Slobozia, judetul Ialomita si prezinta mai multe colectii, printre care: arheologie, etnografie, arta si cultura religioasa, arta plastica si decorativa.

Colectia de arheologie prezinta obiecte ce apartin unor perioade istorice diferite, incepand din neolitic si pana in epoca medievala, colectia de etnografie prezinta piese de port popular, podoabe, tesaturi de interior, ceramica traditionala romaneasca, unelte, obiecte de uz gospodaresc, obiecte de iluminat, transport, mobilier taranesc, obiecte legate de obiceiuri, instrumente muzicale.

Obiectele care formeaza colectia de arta si cultura religioasa reprezinta icoane pe lemn din secolele XVIII-XIX, vase de cult, carte de cult si vesminte preotesti, la care se adauga fragmente restaurate din fresca originala din biserica de la Dridu-Sarindar.

Program de vizitare: zilnic, intre 09.00 – 17.00, duminica intre 10.00 – 16.00, luni inchis. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slobozia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Judetean Ialomita?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.