Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Memorial Calistrat Hogas din Piatra Neamt, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Piatra Neamt, Romania precum: adresa Muzeul Memorial Calistrat Hogas, cum ajung la Muzeul Memorial Calistrat Hogas, program Muzeul Memorial Calistrat Hogas, preturi Muzeul Memorial Calistrat Hogas, poze Muzeul Memorial Calistrat Hogas, localizare pe harta Muzeul Memorial Calistrat Hogas si alte detalii Muzeul Memorial Calistrat Hogas.

  • Locatie: Piatra Neamt, Neamt, Romania

La Piatra Neamt, pe o strada linistita si umbroasa, se ridica, de mai bine de un secol, casa in care a locuit si creat marele povestitor Calistrat Hogas.

Strada pe care se afla locuinta scriitorului ii poarta numele.

Muzeul Calistrat Hogas a fost amenajat in anul 1969 in casa in care a locuit scriitorul. Muzeul cuprinde manuscrise, documente de familie, obiecte personale ale scriitorului, mobila originala.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Piatra Neamt, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Memorial Calistrat Hogas?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
romeo j

romeo-j

Am fost cu copii care au impresionati de povestea calului scriitorului si prietenia dintre autor si calul sau. Dupa moartea calului Hogas si/a facut o scrumiera din copita calului sau pentru a avea o amintire.

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 3 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.