Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Memorial Paul Constantinescu din Ploiesti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ploiesti, Romania precum: adresa Muzeul Memorial Paul Constantinescu, cum ajung la Muzeul Memorial Paul Constantinescu, program Muzeul Memorial Paul Constantinescu, preturi Muzeul Memorial Paul Constantinescu, poze Muzeul Memorial Paul Constantinescu, localizare pe harta Muzeul Memorial Paul Constantinescu si alte detalii Muzeul Memorial Paul Constantinescu.

  • Locatie: Ploiesti, Prahova, Romania

Muzeul Memorial Paul Constantinescu din Ploiesti, a fost inaugurat la data de 20 decembrie 1993, cu prilejul comemorarii a 30 de ani de la moartea muzicianului. Reprezinta un monument istoric si arhitectural de mare valoare, fiind gazduit de casa ce a apartinut fratele compozitorului.

Expozitia permanenta a casei memoriale cuprinde documente referitoare la viata si activitatea muzicianului, structurate in sapte sectiuni: muzica simfonica, muzica de opera, muzica vocal-simfonica, muzica de camera, corala, pentru voce si pian si din creatia muzicii de film. De asemenea, muzeul ne ofera piese de mobilier si un bogat fond de carte.

Creatia muzicala a compozitorului Paul Constantinescu face parte din patrimoniul artistic national, impresionand prin complexitate si unicitate.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ploiesti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Memorial Paul Constantinescu?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.