Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie din Beius, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Beius, Romania precum: adresa Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie, cum ajung la Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie, program Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie, preturi Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie, poze Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie, localizare pe harta Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie si alte detalii Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie.

  • Locatie: Beius, Bihor, Romania

Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie Beius, judetul Bihor, se afla in Piata Samuil Vulcan nr.1, localitatea Beius in cladirea monument istoric, fosta casa a memorandistului Vasile Ignat si a martirului Ioan Ciordas. Aceasta a fost construita la sfarsitul secolului al XIX-lea in stil eclectic, cu dominanta baroca.

Muzeul este organizat ca muzeu de istorie si etnografie reprezentativ pentru zona Beius – Vascau, respectiv bazinul superior al Crisului Negru.

Elementul de baza al colectiei este etnografia si arta populara, ce detine aproximativ 3.000 de piese iar colectia de istorie si arheologie cuprinde piese din neolitic, epoca bronzului, civilizatie dacica, ev mediu si istorie moderna.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Beius, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Municipal de Istorie si Etnografie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.