Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul National Aero-Spatial din Washington, Statele Unite ale Americii. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Washington, Statele Unite ale Americii precum: adresa Muzeul National Aero-Spatial, cum ajung la Muzeul National Aero-Spatial, program Muzeul National Aero-Spatial, preturi Muzeul National Aero-Spatial, poze Muzeul National Aero-Spatial, localizare pe harta Muzeul National Aero-Spatial si alte detalii Muzeul National Aero-Spatial.

  • Locatie: Washington, District of Columbia, Statele Unite ale Americii
  • Adresa: intersectia strazilor 6th St & Independence Ave SW

Muzeul National Aero-Spatial din Washington detine cea mai mare colectie de exponate din domeniul aero-spatial din lume. Colectia include mai mult de 30.000 de artefacte din domeniul aviatiei si peste 9.000 din domeniul spatial. Unele din cele mai notabile sunt ‘Wright 1903 Flyer’, primul avion propulsat de motor, ‘Spirit of St. Louis’, avionul folosit de Charles Lindbergh in primul zbor transatlantic, in 1927, si ‘Modulul de Comanda Apollo 11’ care i-a purtat pe astronautii Neil Armstrong, Michael Collins si Buzz Aldrin in misiunea lor catre Luna, in anul 1969.

Istoria Muzeului National Aero-Spatial incepe in anul 1946, cand Congresul a creat Muzeul National Aeronautic ca parte a Institutiei Smithsonian. A fost situat initial in Cladirea de Arte & Industrii de pe Mall, iar mai tarziu in Arsenalul din Washington. In 1966, in mijlocul ‘Cursei Spatiale’ dintre Statele Unite si Uniunea Sovietica, numele muzeului s-a schimbat in Muzeul National Aero-Spatial, pentru a reflecta importanta tot mai mare a colectiei sale de obiecte legate de calatoria in spatiu. Pentru a gazdui aceasta colectie de avioane si module spatiale, a fost construita o noua cladire, de 18.500 de metri patrati, pe National Mall. Cladirea moderna si spatioasa, proiectata de Hellmuth, Obata si Kassabaum, s-a deschis pe 1 iulie 1976 si a devenit, imediat, foarte populara, atragand peste 10 milioane de vizitatori anual.

Muzeul este impartit in 22 de galerii expozitionale tematice, care au nume precum: ‘Momentele de Referinta ale Zborului’, ‘Zborul Timpurui’, ‘Aviatia in cel de Al Doilea Razboi Mondial’ sau ‘Cursa Spatiala’. In afara expunerii avioanelor si modulelor spatiale, muzeul include si exponate interactive, precum si un planetariu de 230 de locuri si un teatru Langley IMAX, in care puteti vedea filme deosebite pe un ecran inalt cat cinci etaje.

Din moment ce colectia Institutiei Smithsonian este prea mare pentru a gazdui toate artefactele, o parte din colectie este situata in Garber Restoration Facility din Suitland, Maryland si in Steven F. Udvar-Hazy Center din aeroportul Dulles.

Transport

  • Metrou: liniile albastru si portocaliu – statia Smithsonian

Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Washington, Statele Unite ale Americii? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul National Aero-Spatial?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.