Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul National al Agriculturii din Slobozia, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Slobozia, Romania precum: adresa Muzeul National al Agriculturii, cum ajung la Muzeul National al Agriculturii, program Muzeul National al Agriculturii, preturi Muzeul National al Agriculturii, poze Muzeul National al Agriculturii, localizare pe harta Muzeul National al Agriculturii si alte detalii Muzeul National al Agriculturii.

  • Locatie: Slobozia, Ialomita, Romania

Muzeul National al Agriculturii din Slobozia, judetul Ialomita, se afla pe bulevardul Matei Basarab nr. 10 si are ca obiect de activitate istoria agriculturii, antropologia agrara si arheologia industriala specifica de pe tot cuprinsul tarii.

Patrimoniul muzeului cuprinde: biserica de lemn Poiana, Ferma Model Perieti, unitati in aer liber, atat la sediu – un hambar (1869), cuptoare traditionale de copt paine, colaci de fantana (1853, 1937), insemne funerare (1889, 1877), cat si in situ – moara cu pietre pentru macinat grau si porumb KORONA (1910, Palos, judetul Brasov), moara cu valturi GANZ (1894) si moara taraneasca cu pietre (1912, Buces, judetul Hunedoara), instalatie complexa cuprinzand moara cu pietre (1935) si piua pentru finisat postavul, actionate prin motor DEUTZ (1912, Danicei, judetul Valcea), colectii de unelte, masini agricole si instalatii de arheologie industriala, mijloace de transport, etnografie, istorie-memorialistica, arta-religie, o arhiva stiintifica si documentara cu peste 70.000 de unitati, o biblioteca cu peste 11.000 de unitati dar si un parc in care se regasesc peste 55 de specii dendrologice.

Program de vizitare: zilnic, intre 10.00 – 18.00, luni inchis. Sursa


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Slobozia, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul National al Agriculturii?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.