Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul National al Transporturilor din Ruse, Bulgaria. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Ruse, Bulgaria precum: adresa Muzeul National al Transporturilor, cum ajung la Muzeul National al Transporturilor, program Muzeul National al Transporturilor, preturi Muzeul National al Transporturilor, poze Muzeul National al Transporturilor, localizare pe harta Muzeul National al Transporturilor si alte detalii Muzeul National al Transporturilor.

  • Locatie: Ruse, Ruse, Bulgaria

Singurul muzeu dedicat mijloacelor de transport din Bugaria se afla in Ruse si este gazduit in cladirea primei statii de cale ferata din Bulgaria. Printre cele mai interesante exponate ale muzeului sunt vagoanele personale ale lui Ferdinand (1887 – 1918) si al lui Boris al III-lea (1918 – 1943), si vagonul salon al sultanului Abdul Aziz (1830-1876). Exista trei sali in muzeu, care afiseaza istoria transportului feroviar si de transport maritim in Bulgaria.

Printre exponate din afara cladirii sunt mai mult de zece motoare cu aburi, inclusiv cel mai vechi motor cu aburi pastrat in Bulgaria, construit in Anglia in anul 1865 si diverse vagoane.

Muzeul a fost numit Muzeul National de Transport Feroviar si al Comunicatiilor la 26 iunie 1996, cu ocazia comemorarii a 100 de ani de cai ferate in Bulgaria, iar cladirea a fost declarata un reper istoric.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Ruse, Bulgaria? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul National al Transporturilor?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.