Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul National de Istorie si Arta din Luxembourg, Luxemburg. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Luxembourg, Luxemburg precum: adresa Muzeul National de Istorie si Arta, cum ajung la Muzeul National de Istorie si Arta, program Muzeul National de Istorie si Arta, preturi Muzeul National de Istorie si Arta, poze Muzeul National de Istorie si Arta, localizare pe harta Muzeul National de Istorie si Arta si alte detalii Muzeul National de Istorie si Arta.

  • Locatie: Luxembourg, Luxemburg
  • Adresa: Centru Vechi; Marché-aux-Poissons
  • Website: www.mnha.lu
  • Telefon: tel, info: 47 93 30 1
  • Pret: adult/familie €5/€10
  • Program: 10:00-17:00 Mar-Dum

Muzeul National de Arta si Istorie din Luxemburg cuprinde peste 120 de camere care contin obiecte de arta, descoperiri arheologice, mobilier, unelte, monede, arme si documente care prezinta istoria Marelui Ducat si a vietii in regiune, din preistorie pana in prezent. Exista un accent deosebit pe perioada galo-romana si pe Viata din Luxemburg, care ilustreaza materialul, viata artistica, sociala, religioasa si intelectuala a luxemburghezilor din secolul al 16-lea pana la inceputul secolului 20.

In sectiunea de Arte Frumoase sunt gazduite sculpturi si picturi vechi, inclusiv ‘Caritate’, atribuita lui Cranach si ‘Bacchus, Venus si Cupidon’ de manieristul florentin Rosso. Sectiunea de Arta Contemporana este mobilata cu operele celor mai importanti artisti ai secolului 20. Muzeul gazduieste faimoasa colectie Bentinck-Thyssen (opere de arta din secolele 15-18, care au apartinut faimosilor Van Dyck, Holbein, El Greco, Watteau, Cannatello, etc.).


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Luxembourg, Luxemburg? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul National de Istorie si Arta?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.