Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul National Soares Dos Reis din Porto, Portugalia. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Porto, Portugalia precum: adresa Muzeul National Soares Dos Reis, cum ajung la Muzeul National Soares Dos Reis, program Muzeul National Soares Dos Reis, preturi Muzeul National Soares Dos Reis, poze Muzeul National Soares Dos Reis, localizare pe harta Muzeul National Soares Dos Reis si alte detalii Muzeul National Soares Dos Reis.

  • Locatie: Porto, Norte, Portugalia
  • Adresa: Rua Dom Manuel II 44
  • Telefon: 223 393 770
  • Pret: intrare €3, 10am-2pm; Dum gratuit
  • Program: 2-6pm Mar, 10am-6pm Mie-Dum

Dupa o scurta plimbare spre vest de la Cordoaria ajungem la celebrul Muzeul National Soares dos Reis. Cea mai importanta colectie de arta a orasului, muzeul cuprinde lucrari de la gravuri neolitice la reprezentari post-moderniste ale artistilor portughezi si este gazduit in magnificul Palácio das Carrancas.

Rechizitionat de cuceritorii napoleonieni, palatul in stil neoclasic a fost abandonat tot asa de repede, legenda spunand ca cel care avea sa se fie uns Duce de Wellington a gasit in sala mare ramasitele unui banchet de pomina. In anii ´60, edificiul a fost transformat intr-un muzeu de arte plastice si decorative, cuprinzand capodopere din secolul 19, printre care se numara si sculpturi ale bine cunoscutului António Soares dos Reis (cu renumita O Desterrado, Exilul) si ale lui António Teixeira Lopes, precum si picturi ale exponentilor naturalismului, Henrique Pousão si António Silva Porto.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Porto, Portugalia? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul National Soares Dos Reis?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.