Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Natura Vaii Teleajenului din Valenii de Munte, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Valenii de Munte, Romania precum: adresa Muzeul Natura Vaii Teleajenului, cum ajung la Muzeul Natura Vaii Teleajenului, program Muzeul Natura Vaii Teleajenului, preturi Muzeul Natura Vaii Teleajenului, poze Muzeul Natura Vaii Teleajenului, localizare pe harta Muzeul Natura Vaii Teleajenului si alte detalii Muzeul Natura Vaii Teleajenului.

  • Locatie: Valenii de Munte, Prahova, Romania

Muzeul Natura Vaii Teleajului se afla in localitatea prahoveana Valenii de Munte si a fost infiintat pentru iubitorii de natura, ce doresc sa admire flora sau fauna din diverse zone ale tarii.

Aici sunt reproduse colturi din natura, din zona de deal si de munte, fiind expuse peste 40 de animale impaiate, precum ursi, porci mistreti, capre negre, lupi, pasari de prada sau pasari rare.

Vizitatorii au voie sa atinga animalele, acestea fiind dotate cu un dispozitiv ce emite un sunet specific animalului respectiv.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Valenii de Munte, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Natura Vaii Teleajenului?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 5.0 / 5 (bazat pe 1 calificative)
RobertCodescu

robertcodescu

Pe cât de mic este, pe atât de spectaculos, este un muzeu pe care-l recomand tuturor cu cea mai mare căldură !!!

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum aproximativ 8 ani

romeo j

romeo-j

Am fost acolo in data de 28.03.2015 si vreau sa va spun ca este o incintare pentru copii mai ales ca au si efecte de sunet (urletul lupului, mormaitul ursului etc.).

Imi place Raspunde Marcheaza postat acum mai mult de 6 ani

Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.

Oferte turistice Valenii de Munte