Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie din Craiova, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Craiova, Romania precum: adresa Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie, cum ajung la Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie, program Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie, preturi Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie, poze Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie, localizare pe harta Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie si alte detalii Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie.

  • Locatie: Craiova, Dolj, Romania

Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie este situat pe strada Madona Dudu nr.14, localitatea Craiova, fiind infiintat in 1915 in Palatul administrativ.

Detine peste 20 de colectii care aduna aproximativ 110.000 de bunuri culturale cuprinzand numismatica si medalistica, documente, ceramica, inscriptii, arme, podoabe, manuscrise, carte veche romaneasca si straina, fotografii, obiecte memoriale, militare, periodice si fonduri constituite ale unor personalitati culturale, istorice si politice din Oltenia.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Craiova, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Olteniei, Sectia de Istorie si Arheologie?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.