Vizualizezi pagina obiectivului turistic Muzeul Oltului si Muresului Superior din Miercurea-Ciuc, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Miercurea-Ciuc, Romania precum: adresa Muzeul Oltului si Muresului Superior, cum ajung la Muzeul Oltului si Muresului Superior, program Muzeul Oltului si Muresului Superior, preturi Muzeul Oltului si Muresului Superior, poze Muzeul Oltului si Muresului Superior, localizare pe harta Muzeul Oltului si Muresului Superior si alte detalii Muzeul Oltului si Muresului Superior.

  • Locatie: Miercurea-Ciuc, Harghita, Romania

Muzeul Oltului si Muresului Superior din Miercurea Ciuc se afla pe strada Petofi Sandor nr. 23 si face parte din Muzeul Carpatilor Rasariteni.

Muzeul gazduieste o expozitie permanenta de etnografie si numeroase expozitii temporare din domeniile: arheologie, istorie, istorie literara sau geografie.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Miercurea-Ciuc, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Muzeul Oltului si Muresului Superior?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Obiective in zona

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.